Tým Janík Motorsport navazuje novou spolupráci se společností Bosch

Značka Bosch Professional je nově hrdým partnerem závodního týmu Janík Motorsport. Bosch Professional se specializuje na oblast profesionálního elektrického nářadí, které šternberský tým v hojné míře využije nejen v rámci závodních víkendů, ale také v přípravě závodních aut i mimo sezónu.

Divize Elektrického nářadí společnosti Bosch je světovým lídrem ve výrobě a vývoji elektrického nářadí, měřicí techniky a příslušenství. Ročně generuje obrat v miliardách eur a zaměstnává kolem 20 000 lidí po celém světě. Se svými produkty zaměřené na profesionály (Bosch Professional) a kutily (Bosch a Dremel) se zaměřuje na potřeby zákazníka, technologický pokrok a vynikající služby. Každoročně uvede na trh desítky novinek a neustále rozšiřuje služby konektivity a digitalizace.

Produkty Bosch Professional jsou určeny pro všechny profesionály z oblasti řemesla a průmyslu. Vyrábí a vyvíjí elektrické nářadí, měřicí techniku a příslušenství, které se vyznačuje tím nejlepším technickým řešením, maximálním výkonem a špičkovou kvalitou pro efektivní práci. V České republice najdeme hned několik poboček divize. V Praze sídlí obchodní zastoupení, showroom a školicí středisko divize, servis elektrického nářadí se nachází v Mikulově.

„Spojení profesionálního elektrického nářadí a závodního sportu nám dává od začátku smysl. Ve světě závodního sportu je důležitý výkon, rychlost a efektivita. Všechny tyto atributy jsou pro nářadí a příslušenství Bosch Professional samozřejmostí. Děláme těžkou práci snazší, přinášíme uživateli svobodu práce bez kabelu a nelekneme se ani těch nejnáročnějších podmínek,“ řekl k navázání partnerství Björn Watzlawik, šéf divize Elektrické nářadí Bosch v České republice.