Společnost Commander Services s.r.o. je nyní novým partnerem týmu Janík Motorsport

Janík Motorsport i nadále rozšiřuje výčet spolupracujících partnerů pro sezonu 2024 o novou společnost Commander, jež je lídrem v monitorování vozů na Slovensku, s ambicí být jedničkou v tomto odvětví i na českém, později evropském trhu. Prostřednictvím spolupráce budeme umět lépe vyhodnocovat naše testovací jízdy, ale také efektivněji spravovat náš týmový vozový park.

Commander je stabilní společností, která funguje na trhu již 19 let. Nabízí široké portfolio služeb v oblasti monitoringu, zabezpečení vozidel a služeb spojených s vyhodnocováním informací o vozidlech, strojích a pracovních mechanismech v reálném čase.

Od roku 2022 se Commander stal dceřinou společností IT holdingu Seyfor. Pod křídly úspěšné evropské IT firmy s bohatými zkušenostmi a přísunem nových inovací a strategických investic, má ambici stát se i evropským technologickým lídrem. Spojení s motoristickým sportem dává oběma stranám smysl – pro nás testování nových technologií pro zefektivnění práce s vozidly a pro Commander možnost testování novinek i v extrémních podmínkách.

Máme radost z toho, že i Janík Motorsport bude součástí inovací i v tomto segmentu.

„Spolupráce s Janík Motorsport nám otevírá nové dveře v rámci testování a vývoje novinek. Náš segment je úzce spojen s automobilovým průmyslem, dlouhodobě se snažíme hledat partnerství, kterým umíme pomoci našimi službami k lepším výkonům. Pro nás je to úžasná příležitost, které si nesmírně vážíme a věříme, že půjde o dlouhodobou spolupráci, která posune oba „týmy“ na vyšší úroveň“, říká Jan Komárek, ředitel pro Český obchod.

„V nově vzniklém partnerství se společností Commander vidím velký přínos. Jejich produkty nás totiž budou doprovázet při závodech, ale i na pracovních cestách, kterých během sezóny máme nespočet. Jsem z této nové spolupráce velmi nadšený“, řekl Václav Janík, majitel týmu Janík Motorsport.