Tým Janík Motorsport představuje svého jezdce pro virtuální závody!

Tým Janík Motorsport pod vedením Václava Janíka pro letošní závodní sezónu vstupuje také do virtuálního světa závodění, a to prioritně na simulátorech iRacing a Assetto Corsa Competizione.

Cílem týmu je proniknout to světa virtuálního závodění a vybudovat si zde jméno a také využít této příležitosti k rozvoji týmu a nových potenciálních jezdců a talentů. Jak řekl sám Václav Janík „Je to počátek něčeho nového, čemu bychom se do budoucna chtěli věnovat naplno a najít například také jezdce, který by se mohl prosadit do reálných závodů“.

Pro nadcházející závodní sezónu se náš tým rozhodl spolupracovat s talentovaným jezdcem ze světa simracingu a to s Timothym Palou, který pojede v barvách týmu především Endurance závody s vozem Honda NSX GT3 EVO.

Timothy Pala

Timothy Pala je 27letý jezdec z Jablonce nad Nisou (v současné době žijící v Holandsku). Na simulátorech začal jezdit v roce 2019. Mezi jeho úspěchy se řadí 3. místo na MČR Gran Turismo Sport a pak mnoho 2. míst a výher v menších šampionátech.

První závod Timmy pojede již 29.3.2023 v rámci mezinárodního šampionátu ERS GT3 Championship Season XI na okruhu Kyalami.