ENDORPHIN REPUBLIC NOVÝM PARTNEREM TÝMU JANÍK MOTORSPORT

Rozšiřujeme tým o nového prestižního partnera – předního prodejce sportovního vybavení Endorphin Republic.

Misí Endorphin Republic je měnit sport v absolutní nadšení. Poskytuje nejlepší možné podmínky pro to dělat sport naplno, ať už se jedná o cyklistiku, lyžování, běh nebo vysokohorskou turistiku.

Díky špičkovým službám a zázemí se i amatérští sportovci můžou cítit jako profesionálové, a profesionálové naleznou veškerou podporu pro maximalizaci výkonu.

V Endorphin Republic pořídíte jen ty nejlepší značky na trhu, mezi které patří například SCOTT a mnohé další. Vynikají inovativností, funkčností i high-tech materiály, a vše kombinují s léty zkušeností a spoluprací s vědci a výkonnostními sportovci.

Kromě prémiových produktů – jako jsou kola, lyže, boty, sportovní i lifestylové oblečení, batohy, bezpečnostní pomůcky a jiné vybavení – poskytuje Endorphin Republic také expertní servis kol a lyží či služby jako 3D nastavení posedu na kole, diagnostika běhu nebo testování vybavení. Dále spolupracuje s klinikou celostní terapie a sportu VO2MAX.

Novinkou je pak vlastní řada doplňků stravy Endorphin Nutrition. Jsou z funkčních a čistých surovin převážně rostlinného původu, takže organismu umožní získat maximum, bez zbytečné zátěže.

Kromě e-shopu má Endorphin Republic 6 moderních kamenných prodejen – v Praze, Brně, Hradci Králové, Olomouci a Bratislavě. Tým na prodejnách tvoří zkušení odborníci, kteří sami sportem žijí a poradí nejen s vybavením, ale také s tréninkem a vším okolo sportu.

Mezi ambasadory naleznete mistry světa, olympioniky, nadšence i dobrodruhy. Zkrátka ty, pro které se sport stal životní láskou a příroda neustálým vyzyvatelem. V rodině Endorphin Republic nechybí jména jako Šárka Strachová, Lucie Výborná, Pepa Dressler nebo Miloš Nykodým či Vít Přindiš.

V Endorphin Republic zkrátka není žádná výzva dost velká, a k posouvání vlastních hranic motivuje i své zákazníky.