Nové partnerství se společností MOTOROLA

Světová síť výrobce mobilních telefonů, společnost MOTOROLA rozšířila řadu partnerů týmu JANÍK MOTOSPORT.

Motorola je známá především díky technologickým inovacím u svých mobilních telefonů. Značka, která stojí za mobilními telefony od jejich počátků a od roku 1928 posouvá průmysl kupředu, poskytuje lidem kvalitnější přístup k intuitivním mobilním produktům. Telefony od společnosti Motorola nelze na trhu minout. Argumentů v jejich prospěch je spousta, od čistého Androidu počínaje, přes velkou baterii i rychlé nabíjení, pěknou výbavu až po elegantní design.

První mobilní telefon na světě byl právě od Motoroly. Motorola i nadále v inovacích pokračuje a snaží se mobilní svět posouvat neustále kupředu. V nedávné době jako první na světě uvedla na trh telefon s 200Mpx fotoaparátem – letos v září to byl model Edge 30 Ultra, Motorola má také za sebou první telefon se špičkou mezi mobilními čipy, Snapdragonem 8 Gen 1, nebo OLED displeje u více než poloviny svého portfolia. Rovněž představila ohebné telefony Razr, které kromě své originální konstrukce umí také natáčet 8K video a potěší výkonným hardwarem.

 Motorola je dceřinou společností Lenova, společnosti známé svými špičkové tablety nebo notebooky. Vývoj telefonů probíhá v americkém Chicagu. Zázemí v podobě počítačového giganta přináší Motorole nejen silnou oporu na trhu, ale ještě jednu zásadní věc: Motorola nabízí systém Ready For, který umožňuje snadné propojení mobilního telefonu s externím displejem, např. monitorem počítače nebo televizí. Telefon tak lze snadno využívat na práci a zábavu s výhodami a pohodlím velkého počítače.

Motorola se snaží poskytovat lidem kvalitnější přístup k intuitivním mobilním produktům a službám potřebným k tomu, aby byl každodenní život jednodušší, povznášející a zábavnější pro všechny.