Tým Hyundai Janík Motorsport převzal nový okruhový speciál

Tým Hyundai Janík Motorsport zbrojí na blížící se okruhovou sezónu, která odstartuje prvními testy již v polovině března. Dalším přírůstkem do závodní flotily vozů týmu je nový Hyundai Elantra N TCR, který je již třetím v pořadí. S trojicí těchto vozů bude tým startovat v jedné z TCR sérií, která bude oznámena na plánované tiskové konferenci, a to včetně uveřejnění jmen týmových jezdců.

Předání tohoto okruhového speciálu proběhlo v sídle továrního týmu Hyundai Motorsport, kde se majitel týmu Václav Janík, setkal s Customer Racing manažerem – Andrea Cisotti a společně tak měli možnost naplánovat užší spolupráci mezi týmem a zákaznickým oddělením továrního týmu Hyundai Motorsport pro tuto sezónu. Součástí tohoto jednání byli i zástupci z vedení našeho generálního partnera Hyundai Motor Czech.

„Velmi si vážíme přímé podpory od zákaznického oddělení továrního týmu Hyundai Motorsport, která nám pomáhá dosáhnout těch nejlepších výsledků. Bylo opravdu úchvatné vidět zázemí továrního týmu v německém Alzenau, ve kterém se provozuje motorosport na nejvyšší světové úrovni,“ podotkl Václav Janík, majitel týmu Hyundai Janík Motorsport.