4 HOURS MOST

Náš tým Janík Motorsport ví, jak si zpestřit dlouhou zimní pauzu. Na svou první akci letošního roku vyrazil, stejně jako loni, na mostecký Autodrom, kde se odehrával zimní 4 hodinový vytrvalostní závod „4 HOURS MOST“, pořádaný agenturou Cars Challenges s.r.o..

Do poloprofesionálního klání byly nasazeny hned 2 týmové vozy Hyundai i30N.

Posádka prvního vozu byla, co se jezdeckých zkušeností týká, opravdu pestrá. Od závodního pilota Jaromíra Malého, Zdeňka Kmínka - jezdce „gentlemana“ , dále přes „mladou jezdeckou krev“ Jakuba Lukeše, až po Adama Černého - člena Hyundai N Clubu CZ, podporovaného týmovým partnerem Hyundai Motor Czech, s.r.o. Této čtveřici se po celý den vedlo více než dobře a předváděla kvalitní, vyrovnané výkony, které ji i přes nabitou konkurenci 30 vozů ve startovním poli vynesly na vynikající  10. příčku absolutního pořadí.

Za volant druhého vozu usedl jediný pilot - zkušený Petr Koukola, který po skvěle zajeté kvalifikaci startoval z 1. pozice. Velká bojovnost a vytrvalost mu umožnily po jeho obdivuhodném jezdeckém maratonu vystoupat na stupně vítězů a v absolutním hodnocení závodu si vybojoval celkové 2.místo.

Touto cestou bychom všem pilotům rádi poděkovali za skvělou reprezentaci týmu Janík Motorsport, a to i přes velmi mrazivé lednové počasí.

Galerie