Janík Motorsport vítá mezi partnery společnost NICKNACK s.r.o.

Tým Janík Motorsport může s radostí oznámit, že uzavřel novou spolupráci se společností NICKNACK s.r.o.. Ta se zabývá výrobou a distribucí opakovatelně použitelných kelímků, které jsou čím dál víc součástí běžného života.


Společnost NICKNACK s.r.o. vznikla díky myšlence na lepší zacházení s plastovými kelímky a jednorázovým odpadem na akcích s větším počtem návštěvníků. První prototyp kelímku s klipem na zavěšení spatřil světlo světa v roce 2011, tehdy ještě pod značkou H2D s.r.o a ihned se setkal s řádnou oblibou nejen pořadatelů lokálních akcí u Brna, ale také jejich účastníků. Již o rok později se „NICKNACK“ dostal na velké festivaly jako Colours of Ostrava nebo Hip Hop kemp. Zanedlouho společnost začala uzavírat spolupráce i v zahraničí a čím dál více rostla.


Dnes společnost dodává nejen vratné kelímky na kulturní akce, sportovní zápasy nebo koncerty, do zábavních parků, zoologických zahrad či kaváren, ale pravidelně se účastní ekologických konferencí a společně s promotéry festivalů činí důležitá rozhodnutí.


Díky technologii potisku IML se z kelímků také staly designové kousky, které si návštěvníci rádi odnáší domů do své sbírky, jelikož se jedná o originální suvenýry. Do nabídky v posledních letech přibyly také designové kelímky na teplé nápoje nesoucí název „Hot Cup.“