Novým partnerem týmu Janík Motorsport je ALMIRO energy for vegetation

Tým Janík Motorsport vítá na palubě nového významného partnera. 

S radostí oznamujeme, že jsme uzavřeli spolupráci se společností ALMIRO energy for vegetation, s.r.o, která se soustředí na produkci rostlinných hnojiv. Jsme velmi hrdí na to, že můžeme spolupracovat s tak respektovaným partnerem a těšíme se na společnou budoucnost plnou úspěchů a vzájemného růstu.

Historie společnosti ALMIRO energy for vegetation, s.r.o. sahá až do prvních let nového tisíciletí. Na počátku všeho stál pomocný rostlinný přípravek ALMIRON – jedinečný aktivátor růstu a vývoje rostlin, který přinesl na trh v České republice inovativní dvojí princip účinku. Svým způsobem narušil tradiční pohled na podporu rostlin a otevřel novou éru v oblasti pěstování.

Samotný ALMIRON prošel od té doby řadou změn a přizpůsobil se měnícím se potřebám. Došlo ke změně názvu přípravku, ale také jeho složení. V dnešní době zákazníci společnosti ALMIRO energy for vegetation, s.r.o. znají a používají ALTRON Silver New. Síla přípravku spočívající zejména v kombinaci podpůrných látek s různým mechanismem účinku, obsahu makro a mikroprvků, komplexu organických kyselin a jednoduchých cukrů, vše stabilizováno v koloidním roztoku nanostříbra. Dohromady tak vytváří unikátní produkt na trhu.

Neustále snahy o inovaci přivedly začátkem roku 2024 novinku ALMIRO®Altron+. Použití unikátní technologie ALMIRO®TECHNOLOGY při výrobě staví přípravek na přední místa v kategorie rostlinných biostimulantů. Nová generace klade důraz na poskytování špičkových řešení v oblasti růstu a zdraví rostlin.

ALMIRO energy for vegetation, s.r.o. nabízí svým zákazníkům širokou škálu přípravků na ochranu a výživu rostlin. Snahou společnosti je poskytnout taková řešení, která v sobě nesou nejnovější poznatky z oblasti výzkumu a také přímo ze zemědělské praxe.

Společnost ALMIRO energy for vegetation, s.r.o. zastupuje tým zkušených odborníků, kteří zákazníkům zajišťují komplexní servis spojený s poradenskou činností a dodávkami přípravků na ochranu a výživu rostlin.

Cílem společnosti je být každému zákazníkovi stále blíž, zaměřit se na jeho potřeby a pomoci mu nejen s úspěšným pěstováním zemědělských plodin. Spokojenost zákazníků je tím nejdůležitějším faktorem spolupráce, proto vznikl věrnostní program ALMIRO Partners, jehož cílem je odměnit konečné odběratele za věrnost při nákupu produktů společnosti.

„Bez podpory a porozumění obchodních partnerů bychom nemohli na trhu existovat. Cesta na principech otevřenosti a upřímnosti posouvá naše partnerství zase o kus dál.“